LogoWit

 
 

OPGELET: SPELEN MET NIET-LEDEN => VOORAF BETALEN!

 

Beste leden,

 

Heel wat leden hebben terug de weg naar onze terreinen gevonden. We kunnen dit alleen maar toejuichen.

 

We merken echter dat er ook misbruik wordt gemaakt van het reservatiesysteem. Leden komen bijvoorbeeld tennissen met niet-leden.

We hebben daar geen enkel probleem mee MAAR er moet correct betaald worden. Het gebeurt NU al te vaak dat bij de reservatie de naam van hun kind(eren) of de naam van andere gezinsleden of vrienden gebruikt wordt.

Dit getuigt van weinig respect voor alle leden. Door het onbetaald spelen kunnen andere spelers die wel correct betaalden NIET spelen.

Indien je als lid speelt met een NIET-lid.

  • Stuur dan op voorhand een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de vermelding van naam-dag-uur-pleinnummer waar je de reservatie maakte.
  • Vermeld bij de reservatie op Tennis Vlaanderen je eigen naam en de naam van Dominique Hamelinck (zo kan Dominique goed bijhouden dat dit werkelijk om een externe reservatie gaat)
  • Niet-leden betalen 9 euro/uur om een terrein te huren of 4,5 euro/uur indien men tennist met een lid.
  • Dit dient VOORAF betaald te worden op ons rekeningnummer BE89 1431 0641 7185 met mededeling van naam-dag-uur-pleinnummer.

 

Indien er vanaf heden toch nog misbruik opgemerkt wordt, zijn we genoodzaakt om het reserveringssysteem van desbetreffend lid van de club voor onbepaalde duur te blokkeren.

Reserveren zal dan ook niet meer mogelijk zijn onder de naam waarmee de reservatie is gemaakt.

 

Tennis is en blijft de mooiste sport ter wereld. Dit willen we zeker zo houden. Laten we dit ook tonen via de reservaties.

 

Soms blijven terreinen op mooie uren ook onbespeeld. We zien dan wel een reservatie staan met twee namen. Dit is heel jammer voor de vele leden die niet kunnen spelen.

Er kan altijd iets tussen gekomen zijn. Dit is geen enkel probleem. Maar wees ook dan solidair.

  • Verwijder zelf zo spoedig mogelijk je reservatie
  • Probeer dan Tjorven of iemand van het bestuur te verwittigen. Via een post op facebook kan je nog leden gelukkig maken en worden de velden optimaal benut!

 

Alvast dank.

 

Bestuur TC De Maene